Om een mooi cadeau te maken, is een goede referentiefoto belangrijk. Het dier wordt getekend zoals op de foto, maar vaak is het mogelijk om eenvoudige aanpassingen aan te brengen. De achtergrond kan worden vereenvoudigd, zodat alle aandacht uitgaat naar het portret.  Wil je een volledig lichaamsportret? Het formaat dat u nodig heeft, hangt af van de grootte van het dier, katten en kleine honden kunnen worden getekend op een 30x40 cm. Andere grotere dieren kunnen op 40x50 cm of groter. Dubbele portretten zijn het meest geschikt tot 40x60 cm of groter, maar soms ook mogelijk op een 30x40 cm formaat, dat ligt geheel aan de houding en groote van het dier.

 

Let op: als u foto's gaat maken;

* De afbeeldingsbestanden kunnen zo groot mogelijk zijn, zodat ik op de details kan inzoomen, u ze ook met Wetransfer kunt verzenden.

* De textuur van ogen, neus en mond en vacht moet duidelijk zichtbaar zijn.

* Neem foto's buiten, zonder flits! Natuurlijk licht geeft een mooie glans in de ogen.

* Houd rekening met het perspectief. De foto op ooghoogte maken.

 

Wilt u de tekening op een bepaalde datum binnen hebben? Bestel dan op tijd het dierportret. De levertijd is ongeveer 2 a 3 weken, dit ligt ook aan het formaat. Het verzenden van de tekening gebeurd altijd aangetekend. Het werk wordt uiteraard zorgvuldig en goed beschermd verpakt in een houten kist. 

Kosten voor het verzenden en verpakken (houten kist) zijn 33 euro (t/m 50x40 cm) binnen Nederland. Bij grotere formaten krijgt u een prijsopgaaf. U kunt het ook ophalen in Apeldoorn. Bij het ophalen van een portret word er overlegd of alles in orde is en naar u zin is, pas dan word het verpakt. Nadat u het meegenomen heeft bent u zelf verantwoordelijk voor de lijst & portret tekening. 

Een softpastel portret op papier dient te worden ingelijst, daarom wordt het standaard afgeleverd inclusief eenvoudige lijst (passepartout). Ik heb verschillende soorten lijsten (off white & zwart & chroomkleurig) Heb je zelf een lijst op het juiste formaat dan is het natuurlijk ook mogelijk om die te gebruiken. Wilt u ontspiegeld glas in deze lijst? Daar geldt een kleine meerprijs voor, prijs is op aanvraag.

  Joomla templates by Joomlashine